Novament, èxit absolut amb la representació de l’obra de teatre dels nens i les nenes de P3, P4 i P5 del col·legi Cor de Maria. Molt bona feina la que han fet les mestres i com no, la de tots els actors i les actrius que es van posar a la pell dels diferents personatges de l’obra Els follets sabaters que van representar els dies 9, 10, 11 i 12 de maig i van aconseguir omplir de gom a gom el Teatre Principal. El públic s’ho va passar d’allò més bé seguint la representació dels més petits de l’escola dalt de l’escenari.

Ja són molts els anys que el Cor de Maria porta espectacles de molta qualitat dalt dels escenaris i, enguany, no ha estat una excepció. Una posada en escena fantàstica, una il·luminació i una escenografia perfectes i un vestuari meravellós. Tot plegat acompanyat de la genial interpretació dels nens i les nenes van aconseguir omplir el Teatre Principal de màgia.