Durant el passat mes d’abril, un grup d’alumnes de 4t d’ESO del Col·legi Cor de Maria han descobert la seva faceta com a professors d’anglès dels petits de 1r de Primària. Els “grans” han ensenyat als “petits” fent un treball que ha anat molt més enllà d’aprendre continguts en anglès.

Aquesta ha estat una de les activitats d’aprenentatge cooperatiu que més ha entusiasmat l’alumnat. Durant les sessions de preparació, els alumnes han investigat en grups reduïts com podien maximitzar l’aprenentatge dels seus companys. La recerca pedagògica en aquest camp mostra també que no només el company que aprèn es beneficia de l’experiència; també l’estudiant que explica la matèria als companys aconsegueix una major comprensió i aconsegueix un major nivell de satisfacció amb les activitats de classe. Una iniciativa que ha tingut molt d’èxit i que ha estat valorada molt positivament per totes les parts que hi han participat.

eso_1 eso_2