Els alumnes de 2n del Col·legi Cor de Maria han començat a treballar el projecte del 3r trimestre relacionat amb el món de les plantes. És un tema que ja coneixen ja que els alumnes de Cicle inicial són els encarregats de tenir cura de l’hort urbà de l’escola.

Projecte 2n

Per treballar en aquest projecte els alumnes van dur a terme unes primeres sessions on els van explicar alguns conceptes que ja coneixien i, al mateix temps, van poder resoldre algunes preguntes que tenien sobre aquest tema. Per treballar aquest projecte estan utilitzant les tablets per a la recerca d’informació, visualitzen vídeos i les mestres els han preparat, entre d’altres coses, power points sobre el tema.

D’aquí a final de curs treballaran aquest tema des de diverses àrees.  Aquesta setmana cada alumne ha plantat una llavor en un recipient transparent per anar observant com creix.