En el marc del programa d’actes de la diada de Sant Jordi, el passat dimecres 19 d’abril, els nens i les nenes d’Ed. infantil  varen poder gaudir d’una fantàstica sessió de contacontes a càrrec del narrador Roger Roig. Roger Roig al llarg de la seva trajectòria com a escriptor ha publicat diversos contes per a infants, entre els quals destaquen els de la col·lecció “El patufet i les tradicions catalanes”. Roig va visitar l’escola acompanyat de l’il·lustrador Hugo Prades, el qual ha il·lustrat des de contes per a infants, llibres de text, jocs de taula… i és conegut pel seu peculiar estil ple d’humor.

IMG_4209

Gràcies a ells, els nens i les nenes van poder escoltar molt atentament les aventures del Patufet així com també la llegenda de Sant Jordi.

IMG_4211

Un cop explicats els contes, el Roger i l’Hugo els varen presentar una novetat d’aquest Sant Jordi, el conte “Juga amb la llegenda de Sant Jordi”, el qual compta amb més d’una cinquantena de jocs i entreteniments per als infants.

IMG_8737

Els nens i les nenes d’Ed. infantil van donar per finalitzada la sessió tot jugant amb un ventall de jocs que tant l’Hugo com el Roger els varen portar, relacionats tots ells amb les aventures del Patufet.

IMG_8745 IMG_8749 IMG_8764 IMG_8776 IMG_8839