Els nens i les nenes de la Llar d’infants del Cor de Maria van rebre, per segon any consecutiu, la visita del mag i ventríloc, Lorenzo Fruzzetti.

Així doncs, els infants van poder gaudir d’una sessió de màgia amb pilotes que es multiplicaven, mocadors voladors, animals i llibres màgics.

També els va visitar el Charlie, un ninot que parlava! Els nens van poder ensenyar-li la cançó del Sol solet, però en Charlie no va ser capaç d’aprendre-se-la. Abans de deixar l’escola els infants es van poder acomiadar del Charlie, que va anar a dormir, i del mag Lorenzo, que va marxar amb la seva vareta màgica.

??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????DSC0447???????????????????????????????DSC0452DSC0456