La setmana passada els alumnes de 3r de primària del Cor de Maria van visitar Pratdip, poble del Baix Camp. Abans de la sortida, les mestres ja els havien explicat una llegenda que explica que les terres de l’entorn de Pratdip, antigament, havien estat poblades per una estranya mena d’animals anomenats dips que eren una mena de “gos-vampir”. Els alumnes mentre passejaven en direcció a l’ermita de Santa Marina no en van trobar cap, però, finalment, sí que en van veure algun, representat a l’antic retaule de Santa Marina i a l’escut del poble, on estan dibuixats amb una pota trencada. L’excursió va ser fantàstica. Primer van fer la descoberta del poble i, més tard, van arribar fins a l’ermita dedicada a Santa Marina, un lloc formidable des del qual van poder gaudir d’unes fantàstiques vistes de la Serra de Llaberia. Allà mateix van dinar i van tenir una estona lliure per poder jugar.

pratdip_1 pratdip_2 pratdip_3 pratdip_4