Els alumnes de segon de primària del Col·legi Cor de Maria acompanyats de les mestres de plàstica han treballat les ombres, la llum, les formes geomètriques i molts altres conceptes tant del llenguatge matemàtic, com científic i lingüístic.

Durant les darreres sessions de plàstica han fet composicions amb figures geomètriques i han baixat al pati per veure què passa amb les composicions que han elaborat quan incideix la llum en elles. Després de representar les composicions tot calcant els resultats, han treballat a la classe els resultats obtinguts. L’anàlisi dels resultats s’ha fet a partir de tècniques cooperatives i tots plegats han analitzat què ha passat i el perquè de tot plegat.

Ha estat una activitat molt enriquidora per a l’alumnat ja que els ha permès experimentar conceptes complicats de forma senzilla i entenedora.

fem plàstica_1 fem plàstica_2