Al col·legi Cor de Maria els alumes de 5è van treballar la tècnica de relaxació anomenada papiroflèxia.

Els nens i nenes van aprendre a fer diferents tipus d’aus: lloros, coloms i ocellets de paper.

Van quedar tant contents de l’experiència, que van voler ensenyar-los-hi als companys de 2n de primària. Així doncs, cada alumne de 5è va escollir un nen/a de 2n per poder treballar la papiroflèxia. Van ensenyar els diferents passos a seguir i després van guiar-los per aconseguir un resultat satisfactori.

La sorpresa dels alumnes de cicle superior va ser que els resultats obtinguts van ser excel·lents.

El centenar d’alumnes implicats van treballar cooperativament, tenint uns rols diferents als habituals: uns van ser un guies o professors en un camp nou per a ells i els altres van tenir uns companys, en comptes de professors, que els van fer descobrir noves habilitats d’una forma lúdica, tranquil·la i, sobretot, enriquidora per a alumnes i professors.

WhatsApp Image 2017-03-29 at 10.42.12 (1)

Finalment, els ocells dels alumnes de 2n i 5è de primària del Cor de Maria donen un ambient primaveral als seus passadissos.​

WhatsApp Image 2017-03-29 at 10.48.27