A la llar d’infants del Cor de Maria treballen l’experimentació. Aquesta activitat es duu a terme tots els divendres i dura, aproximadament, una hora. L’experimentació és una activitat en la qual els infants exploren a partir de la manipulació diferents materials de manera espontànea. Alguns dels materials poden ser: sorra, serradures, farina, aigua, entre d’altres. A partir d’aquí, observen les relacions que s’estableixen amb els diferents materials que manipulen. D’aquesta manera, són els nens qui descobreixen nous materials i noves posibilitats. Al mateix temps, treballen la ment a través de la informació que reben de l’experimentació, desenvolupant el seu llenguatge i habituant-se a treballar amb tranquil·litat, tot mantenint una actitud de respecte vers els companys i el material.20170317_091545 DSC05073 IMG_3921