A la llar d’infants del Cor de Maria, els nens i les nenes estimulen el seu aprenentatge gràcies al mètode d’estimulació primerenca Glenn Doman. Així doncs, els nens i les nenes reben a diari durant 5 o 10 minuts el passi d’uns bits d’intel·ligència. Els bits són uns materials didàctics que estimulen la memòria visual i auditiva. Entre passi i passi de bits, els infants canten cançons, miren el temps, treballen la motricitat fina, o reciten dites o poemes, entre d’altres activitats. De bits, n’hi ha de diferents tipus: enciclopèdics, matemàtics, de llenguatge… i poden ser en anglès o català. Cada quinze dies es canvien i se’n passen de nous. Amb aquesta metodologia l’escola aconsegueix estimular els seus alumnes vers l’aprenentatge.??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? bits_6