Els nens i les nenes de P3 del Cor de Maria treballen per projectes i, enguany, el projecte escollit ha estat “Les cases del món”. Així doncs, gràcies a aquest projecte els infants de P3 aprenen les maneres de viure en diferents parts del món. Al mateix temps, coneixen les tradicions, els costums, la fauna, l’alimentació i la situació geogràfica de les diverses cultures del nostre món.

Durant el curs s’han dut a terme moltes activitats: han pintat i dibuixat un mapa del món per poder-hi situar les diferents cases, amb la col·laboració de les famílies han construït diferents models de cases, han jugat amb el gel per construir iglús, han fet representacions en plastilina, entre moltes d’altres activitats.

El Col·legi valora molt positivament l’experiència perquè els ha permès implicar les famílies en el Projecte i aconseguir una perfecta relació de les famílies amb l’escola.IMG_7874 Les cases del món_1 Les cases del món_2 Les cases del món_3 Les cases del món_4 Les cases del món_5 Les cases del món_6 Les cases del món_7 Les cases del món_8