Els divendres a la tarda els alumnes de 2n de primària del Col·legi Cor de Maria es converteixen en científics i experimenten amb diferents materials. El primer experiment que van dur a terme va ser l’ou màgic. L’experiment va consistir a posar un ou de gallina submergit amb vinagre. Van deixar passar uns dies i, finalment, van poder comprovar que el vinagre havia dissolt la closca de l’ou i l’ou s’havia tornat elàstic. Quan van tallar l’ou, hi van trobar vinagre.

Un dels altres experiments que van realitzar va ser el dels volcans. En un recipient hi van posar bicarbonat sòdic i després, hi van afegir vinagre. En entrar en contacte les dues substàncies van reaccionar i van provocar una bromera semblant a l’efecte d’un volcà que entra en erupció. Des de l’escola valoren molt positivament aquesta experiència. Els nens i les nenes primer, elaboren diferents hipòtesis, experimenten i, finalment, realitzen una fitxa amb la descripció de tot l’experiment i amb el resultat final. ControladorGaleria (33) Experiments_1 Experiments_2 IMG_1737 IMG_1738