L’alumnat de 6è de primària del Col·legi Cor de Maria ha presentat aquesta setmana el projecte “Els jocs d’abans i d’ara” a tots els seus companys de l’escola.

Tot el treball cooperatiu que han desenvolupat dins l’aula amb l’ajut de les TIC i eines informàtiques s’ha vist reflectit en un bon grapat de jocs que han captivat la resta d’alumnat de l’escola durant les hores d’esbarjo. Així doncs, els alumnes han recuperat el tradicional joc del “Gillo”, nom característic amb què es coneix a Valls la “Xarranca”; han jugat a les cadires, han fet curses de sacs, han saltat la corda… El projecte ha permès la relació entre tots els alumnes de primària de l’escola i crear un fantàstic ambient de joc entre tot l’alumnat. Al mateix temps, també ha servit per implicar les famílies, ja que els nois i les noies han hagut de parlar amb els avis, les àvies, els pares i les mares per tal que els expliquessin a quins jocs jugaven i, d’aquesta manera, fer-los reviure la seva infància.

??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????