El passat 17 de febrer, aprofitant que estan treballant el projecte “Animals”, els alumnes de 2n de primària del col·legi Cor de Maria van rebre la visita d’uns apicultors. Al llarg de la visita, els apicultors van explicar la importància que les abelles tenen al nostre planeta, de què s’alimenten, com s’organitzen en les seves colònies, les funcions dels diferents tipus d’abelles (la reina, les treballadores…). També els van ensenyar el pol·len que transporten les abelles, un rusc fabricat per les mateixes abelles, el pròpolis i diferents espelmes fetes amb la cera d’aquests insectes.

Durant la xerrada els alumnes van poder demostrar que japicultor_1 apicultor_2 apicultor_3 apicultor_4 IMG_1752 IMG_1758 IMG_1759 IMG_1760 IMG_1962a sabien moltes coses sobre les abelles i van poder ampliar els seus coneixements gràcies a les preguntes que van realitzar.