Els nens i les nenes de P4 del col·legi Cor de Maria estan descobrint moltes coses gràcies al seu amic Moli: han viatjat fins a Nova Zelanda i allà, han conegut la vida dels Maoris.

Han descobert com es vesteixen, com són els seus tatuatges, com se  saluden… Ara bé, el que més els ha cridat l’atenció són les escultures que fan, anomenades tòtems i la convivència amb els volcans, ja que a Nova Zelanda n’hi ha molts.

 

Sobre els tòtems han descobert que tots ells són molt semblants però, a la vegada, si ens hi fixem són ben diferents, alguns es mostren alegres, altres enfadats, tristos… alguns són més alts que els altres, però tots ells hi tenen algun animal amagat en ell. Ara els toca anar més enllà i descobrir el significat de tots ells.

 

Pel que fa als volcans estan aprenent què són. Primer han treballat les capes de la Terra i ara ja sabem que són el nucli, el mantell i l’escorça. Han fet uns treballs molt bonics sobre això.

 

Els nens i les nenes de P4 del Cor de Maria gràcies als projectes estan aprenent moltes coses i s’ho passen d’allò més bé!IMG_5347 IMG_5483 IMG_6262 projecte p4_1 projecte p4_2 projecte p4_5 projecte p4_6 projecte p4_7 projecte p4_8