Els propers 28 de febrer, 1 i 2 de març els alumnes del Cor de Maria: Manel Albiol, Maria Barberà, Paula Casas, Montserrat Ferré i Mireia Garcia acompanyats pel professor de tecnologia Pere Compte, participaran al YOMO dins el Mobile World Congress, el congrés mundial més important pel que fa a la innovació tecnològica, l’entreteniment, els serveis financers i la indústria mòbil.  El Mobile atrau anualment persones clau, empreses i visitants de totes les parts del món i de tots els segments del mercat mòbil.

Així doncs, els alumnes tindran l’oportunitat, durant tres dies, de presentar una aplicació amb la qual porten mesos treballant. Des de fa anys el Cor de Maria treballa per la integració de la fauna autòctona del territori. Van començar amb la construcció i instal·lació de caixes niu per la ciutat de Valls i aquest darrer any han fabricat i instal·lat un total de 32 caixes niu per a ratapatxets. La feina culmina amb la creació d’una aplicació per a mòbils i tauletes que té com a centre d’interès els ratpenats. Així doncs, en el marc del congrés Yomo els alumnes del Cor de Maria tindran l’oportunitat de presentar la feina duta a terme durant aquests últims mesos.ratapaxets_1 ratapaxets_2