Les famílies desenvolupen un paper important en l’educació dels seus fills/es, és per aquest motiu que el Cor de Maria obre les portes de l’escola amb la intenció que els pares/mares o tutors puguin venir a realitzar activitats amb els seus fills i la resta de companys.

Així doncs, és una experiència fantàstica veure com els infants  presenten els seus familiars i les activitats que faran. Amb aquesta activitat es formenten les habilitats comunicatives dels infants, al mateix temps que augmenta la seva autoestima.

Cada família aporta els seus coneixements sobre algun tema o sobre històries o contes que coneixen. Els infants estan molt atents a les explicacions dels adults.

Les activitats que es realitzen són molt diverses: construcció de capgrossos amb caixes de cartró, experiments amb colors, higiene de les dents, audició de contes tradicionals, entre moltes d’altres. Des del Cor de Maria valoren molt positivament el fet d’apropar les famílies a l’escola.  ??????????????????????????????? visita llar_1 ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????