ELS ALUMNES DE P5 DEL COR DE MARIA FINALITZEN EL PROJECTE “LA PREHISTÒRIA”

Els nens i les nenes de P5 del col·legi Cor de Maria posen punt i final al projecte que han estat treballant durant aquets dos últims mesos. A partir d’aquest projecte, els alumnes han pogut aprendre un grapat de coses sobre la prehistòria: com vivien, com vestien, de què s’alimentaven, quins animals caçaven… Els alumnes han elaborat un gran mural amb la seva família prehistòrica que ells mateixos han inventat. El senyor Troglo, el cap de família; la senyora Dita, la mare; i els seus dos fills petits: la Croma i el Nyó. Ha estat aquesta família qui s’ha encarregat d’ensenyar als nens i a les nenes com ser uns grans artistes gràcies a les pintures rupestres i als monuments megalítics.

Les famílies del Col·legi també han col·laborat amb el projecte. Elles han estat les encarregades de recollir material i dur a terme diferents descobriments amb els seus fills i filles, com per exemple, els impressionants mamuts i els bisons; o els dinosaures. Els infants han incorporat ja al seu vocabulari paraules com: tiranosaures, branquiosaures, velociraptors i triceratops. També han sabut que ben a prop de Valls, a can Ferrer de la Cogullada es troba un magnífic menhir de considerable alçada. Tot plegat una excursió de només 22 km molt recomanable.

projecte p5_1 projecte p5_2 projecte p5_3 projecte p5_4 projecte p5_5 projecte p5_6