Al llarg de la setmana passada, el col·legi Cor de Maria, va rebre la visita de tres pagesos, el Francesc Mateu, el Carlos Jové i el Xavi Martínez, tots ells pares d’alguns dels infants d’educació infantil.

Va ser una estona del tot entretinguda per als nens i les nenes, ja que els varen explicar, entre moltes altres coses, els tipus de conreus i horts que hi ha en l’actualitat, les plantes i verdures que poden trobar en un hort, com són les plantes, el tipus de roba i estris que s’utilitzen en aquest treball i la importància dels pagesos a la nostra vida.

Els infants van poder descobrir, observar i manipular els diferents materials que tant el Francesc, el Xavier com el Carlos van portar del seu hort. Per concloure l’activitat, els infants varen realitzar una plantació d’espinacs. Ara, tan sols falta esperar que comencin a créixer per tal d’observar-ne el seu procés de creixement.

Els tres pares que fan de pagesos van aconseguir fer passar una estona ben agradable i divertida. Els infants van aprendre un grapat de coses sobre el món de l’horticultura.

Pagesos1 Pagesos2 Pagesos3 Pagesos4 Pagesos5 Pagesos6