VISITA AL MACBA I AL PARLAMENT  6è de primària

El passat 16 de desembre els i les alumnes de 6è de primària del Cor de Maria van anar d’excursió a Barcelona

Van visitar el Museu d’art contemporani. Els van explicar com interpretar les obres d’art que hi havia exposades, calia escoltar i observar amb atenció per saber trobar el que l’autor ens vol transmetre. Va ser una experiència molt interessant.

macba-i-parlament-12

La visita al Parlament de Catalunya els va impressionar molt. Volíen veure algun polític i… tot just pujar les escales va venir a saludar-los la senyora Irene Rigau, els va fer algunes preguntes sobre la seva escola a les que van contestar amb molt de gust, també va parlar amb les mestres que els acompanyaven i es van fer una foto tots junts.

La guia els assenyalà on era el despatx del president i els va portar per les diferents dependències. Van poder gaudir del Saló dels Canelobres, el Saló Rosa, el Saló Gris, la Rotonda (de forma octogonal i que comunica amb els altres salons) i el Saló de Sessions.

img_20161216_143617

Dins del Saló de Sessions van poder seure als seients reservats a la premsa i al públic assistent. Van poder gaudir d’explicacions històriques i polítiques relacionades amb el Parlament de Catalunya. Els van fer preguntes a les que contestàvem correctament, ells també li van preguntar allò que els interessava i la guia els va dir que estaven molt preparats, que sabien moltes coses i va felicitar a les mestres.

img_20161216_133030

Cal dir que el Saló de Sessions és més petit del que sembla quan surt per la televisió i les làmpades són molt grans.

Sembla estrany poder entrar a l’hemicicle que tantes vegades surt per televisió.

Va ser una visita molt interessant.