La primera sortida d’aquest curs dels nens i les nenes de 4t de primària va ser el passat divendres 25 de novembre al Museu Molí Paperer de Capellades i a la fàbrica Danone de Parets del Vallès.

Al matí van visitar el Museu i van conèixer la història del paper, els seus orígens i el treball manufacturer als molins paperers de Catalunya. També van reviure pas a pas el procés d’elaboració del paper fet a mà amb la maquinària i l’utillatge propis d’un molí del segle XVIII. A més, cadascú va poder elaborar el seu propi full de paper.

A la tarda, van poder visitar la fàbrica Danone on van poder conèixer, gràcies a una amena explicació, els diferents elements que intervenen perquè la llet pugui convertir-se en iogurt, van poder visitar la fàbrica i van gaudir d’una esplèndida degustació de productes.

IMG_0383 IMG_0405 IMG_0738