L’ALUMNAT DE 4t DE PRIMÀRIA DEL COL·LEGI COR DE MARIA, REPRESENTA L’OBRA DE TEATRE LA CAPSA MÀGICA DE L’ÀVIA

El passat 24 de maig, l’alumnat de 4t de primària del Cor de Maria va representar al teatre Principal, l’obra La capsa màgica de l’àvia  ideada i escrita per Marta Gallego Compte.

La representació superà amb èxit el repte que representava moure dalt de l’escenari cinquanta dos nens i nenes, la totalitat de les dues classes de quart, tots ells amb un paper ben definit.

A través dels follets que s’escapen d’una capsa màgica que tenia l’àvia, l’argument atansa els joves artistes i els espectadors a una reflexió sobre els valors i les emocions que es treballen al Col·legi. Els espectadors s’ho van passar d’allò més bé.

Felicitem a tots els actors i actrius pel seu fantàstic paper.

LA CAPSA MÀGICA DE L'ÀVIA   (1) LA CAPSA MÀGICA DE L'ÀVIA   (2) LA CAPSA MÀGICA DE L'ÀVIA   (3) LA CAPSA MÀGICA DE L'ÀVIA   (4) LA CAPSA MÀGICA DE L'ÀVIA   (5) LA CAPSA MÀGICA DE L'ÀVIA   (6) LA CAPSA MÀGICA DE L'ÀVIA   (7) LA CAPSA MÀGICA DE L'ÀVIA   (8) LA CAPSA MÀGICA DE L'ÀVIA   (9) ???????????????????????????????