Els nens i nenes de Cicle Inicial vam interessar-nos per l’espi arran del taller que vam fer en la sortida al Cosmocaixa a Bacelona titulat “Planetari Bombolla”. Vam ampliar els coneixements amb el projecte “Viatge a l’espai”, que van preparar les nostres tutores.

Ara coneixem els noms dels planetes, les fases de la lluna, els moviments de la Terra, les constel·lacions i moltes coses més.

Agraïm als nens i nenes de 1r d’ESO la seva col·laboració, ja que van venir a les nostres classes a ensenyar-nos i explicar-nos les seves maquetes sobre l’espai i d’aquesta forma vam aprendre millor les coses que havíem fet sobre l’espai.

Nosaltres per finalitzar el nostre projecte també vam fer la nostra pròpia maqueta del Sistema Solar i la vam prendre cap a casa per poder-la ensenyar a casa.DSC_0002 DSC_067200 DSC_067500