EL COR DE MARIA PARTICIPA EN ELS QUARTS DE FINAL DEL CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA

Aquest passat dimarts al matí, un grup d’alumnes del Col·legi Cor de Maria participava en el XIIè Certamen de lectura en veu alta que se celebrà al Centre de lectura de Reus. Els i les alumnes havien estat seleccionats en una fase prèvia escolar i, ara, tocava defensar els seus textos a Reus. Tots els lectors i lectores van estar a un gran nivell i van llegir d’allò més bé. Ara bé, el jurat va voler premiar la lectura de l’alumna Dúnia Roig Figueras, alumna de 4t de primària de l’escola. El jurat va destacar de la Dúnia la seva capacitat d’emocionar amb la seva lectura i és, per això, que va ser seleccionada per participar a les semifinals que se celebraran el proper dia 18 de maig al Palau Bofarull de Reus. Moltes felicitats a tots els nois i les noies i desitgem molta sort a la Dúnia a les semifinals.20160426_132704 20160426_162437