IMG_2919b

Els alumnes Ricard Vadrí, Carla Soler i Manel Albiol representants del comité ambiental d’ESO de l’escola Cor de Maria participaran el proper 3 de maig a la Trobada Territorial d’Escoles Verdes que tindrà lloc a Valls.

En línies generals, la trobada aplegarà unes 130 persones de centres educatius de les comarques de l’Alt Camp, Baix Camp, Baix Penedès, Priorat, Tarragonès. El tema central de la trobada serà la Participació.

El Programa Escoles Verdes potencia la participació activa de l’alumnat i el treball en xarxa entre centres, a fi que, puguin conèixer i compartir idees i experiències amb companys d’altres centres educatius del Programa.
Durant el matí els docents realitzaran taules rodones en les quals es donaran a conèixer experiències d’èxit de centres d’altres comarques, intercanvi d’experiències i treball conjunt a l’entorn d’un tema. Els alumnes es trobaran per grups també per intercanviar experiències i realitzar dinàmiques de formació i reflexió sobre les activitats que realitzen al seu centre en relació a l’educació per la sostenibilitat.
Després de dinar plegats, a la tarda es realitzarà una acció de millora al municipi.