ALUMNES DE 6È DE PRIMÀRIA PREMIATS AL FEM MATEMÀTIQUES.

Avui, 30 de Març, alumnes del Cor de Maria, han participat en la segona fase del concurs FEM MATEMÀTIQUES 2016 que aques any s’ha organitzat a la nostra ciutat.

IMG_9217

Els alumnes de 6è Pol Bort, Cristina Gironès, Arnau Masip i David Siles, els alumnes de 1r d’ESO Montserrat Ferré, Iker Martínez, Carla Soler i Anna Vernet, els alumnes de 2n d’ESO Marina González, Roser Miquel, Ariadna Riudavets i Maria Roca han participat en aquesta jornada.

IMG_2687

IMG_9203

Al matí, després d’esmorzar, han realitzat la prova ràpida, que constisteix en contestar en mitja hora una sèrie de problemes de lògica matemàtica. Després s’han desplaçat a diferents llocs de la ciutat per realitzar la prova de camp. Els alumnes de 6è han fet la prova a la Plaça del Vilar, els de 1r d’ESO al Passeig de l’Estació i els de segon d’ESO a la Plaça del Quarter. Allí durant una hora i mitja han resolt diferents problemes aplicats sobre el terreny. Després de gaudir d’una actuació de la companyia Passabarret han dinat a la pista del Vilar i a la tarda han realitzat la prova individual, classificatòria per a la tercera fase del concurs que es celebrarà a Girona.

IMG_2702

IMG_2712

El grup d’alumnes de 6è Pol Bort, Cristina Gironès, Arnau Masip i David Siles han aconseguit el segon premi en la Prova de Camp del seu nivell.

P1110912

Felicitats als guanyadors i agrair a tots la seva participació i espererem que poguem tenir algun representant del nostre Col·legi a la tercera fase a Girona.

IMG_9220

Animem també a tot l’alumnat a particpar en les properes edicions del FEM MATEMÀTIQUES, el curs que ve la segona fase es realitzarà a Gandesa.

fem matematiques