El Col·legi Cor de Maria de Valls, un dels centres educatius guanyadors del concurs de secundària del Projecte Educatiu de Tarragona 2017 sobre el llegat dels Jocs Mediterranis, ha presentat aquest matí les seves tres propostes en matèria de medi ambient, pràctica esportiva i tecnologia. Alumnes i professors han exposat els seus projectes a membres de l’equip de Tarragona 2017 i de la Taula Estratègica pel llegat dels Jocs, impulsada des de Tarragona Impulsa. La trobada ha tingut lloc a les oficines dels Jocs Mediterranis a Marina Port Tàrraco.

Aquesta primera trobada té per objectiu iniciar un procés de definició de les necessitats de cada proposta i per tal d’oferir assessorament als centres educatius per part de Tarragona Impulsa i els Jocs Mediterranis.

Escola-Cor-de-Maria-de-Valls_ok

http://www.tarragona2017.cat/la-primera-escola-guanyadora-del-concurs-de-secundaria-sobre-el-llegat-dels-jocs-mediterranis-presenta-els-seus-projectes/

IMG_1234