Les nou escoles Cor de Maria de Catalunya iniciem una nova etapa en comú, després d’un camí de més de 160 anys, amb la creació de la Fundació Educativa Cor de Maria, que aplegarà els esforços per coordinar l’acció educativa dels nou centres repartits per vuit de les comarques catalanes.

MapaEscoles

Fruit d’aquest pas endavant és la nova imatge corporativa que a partir del proper curs identificarà a les vuit escoles del Cor de Maria i el Cor de Maria-Sant Josep de Sant Feliu de Guixols. Una nova imatge comuna que intenta definir els valors propis d’una institució que té com a finalitat una educació de qualitat i en valors per a tots els infants i adolescents que ens són confiats per les famílies que opten per la nostra línia educativa

LogoGranEscoles-1024x292

I com primer es reflectirà aquesta nova imatge corporativa és amb el canvi de la roba esportiva que tots els alumnes de les nou escoles poden estrenar el proper setembre, amb un canvi de disseny que unificarà els existents fins ara, buscant la millor qualitat, i la màxima comoditat pels alumnes que l’han de fer servir.

Xandall-1024x524

n breu farem arribar a totes les famílies del centres un comunicat amb tots els detalls relatius al canvi de roba esportiva.

Gràcies per confiar en nosaltres!!!

LogoEscoles-300x84