IMG_4117

A la  segona edició del concurs de microrelats “No em ratllis” per a aules d’ESO i Batxillerat hi han participat el doble d’estudiants que a la primera edició. S’hi han presentat 802 relats provinents de Balears, Catalunya i del País Valencià.

En la categoria d’alumnes de 3r i 4t d’ESO, la guanyadora ha estat la Núria Estil·les, alumna del Cor de Maria. El jurat ha valorat l’humor negre del microrelat de la Núria. Un relat que, en paraules del jurat, ens porta a la reflexió, al replantejament dels nostres costums i de les nostres creences. Fa servir la ironia i crea uns personatges que en obliguen a preguntar-nos sobre les nostres accions. El seu esperit crític és també tot un mèrit que s’afegeix al valor literari.

A finals de mes, la Núria assistirà a la recollida de premis on se li lliurarà un e-reader per a ella i un lot de llibres per a l’escola.