IMG_2831

Alumnes del COR DE MARIA classificats per a la segona fase del concurs FEM MATEMÀTIQUES.

Els alumnes de 1r d’ESO Laia Anguera, Aina Gràcia, Nick Lachmeijer i Aquil·lí Rodríguez del col·legi Cor de Maria s’han classificat per a la segona fase del concurs FEM MATEMÀTIQUES que se celebrarà a ALCANAR el proper 15 d’abril.

El FEM MATEMÀTIQUES és un concurs que té la finalitat de contribuir a desenvolupar la competència matemàtica en l’alumnat. També permet intercanviar experiències i compartir activitats per part del professorat d’arreu de Catalunya.

Es tracta d’una activitat organitzada anualment per la Federació d’Entitats per l’ensenyament de les Matemàtiques a Catalunya i l’Associació de professors de Matemàtiques de les Comarques meridionals  amb el suport del Departament d’Ensenyament. El concurs es desenvolupa en tres fases,  una prova ràpida on el grup d’alumnes demostra la seva agilitat a l’hora de resoldre problemes lògics i matemàtics. Una prova pràctica on els alumnes posen a prova la seva destresa i una prova  individual. Aquesta última prova dóna accés a la tercera fase d’àmbit a tot Catalunya.

Enhorabona per la classificació, molta sort per a la següent fase i endavant amb les Matemàtiques !