FONIX2015

Congratulations to the six participants who will go to Tarragona next Saturday to take part in the fonix contest 2015. The contest consists of three parts; in the first stage (local stage) students have been selected among all the students in class. In the second stage (regional stage) students go to Tarragona and they complete a test. If they are selected, they can go to Barcelona to do the final exam (final stage).

fonix

 

 

 

We wish you good luck! Enjoy the day!!!!

Our representatives this year are:

5th primary: Adrià Torres Zaragoza

6th primary: Maria Barberà Mallafrè

1st ESO: Judit Ruiz Arrastia

2nd ESO: Anna Jacobs Alberton

3rd ESO: Anton Ferré Abad

4th ESO: Maria Jacobs Alberton

El concurs està organitzat per International House Barcelona, per la Fundació Catalana de l’Esplai i per la Secretaria General de Polítiques Educatives del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya com a activitat organitzada en el marc d’iniciatives socials d’accions d’entorn i d’activitats vers l’excel·lència i en el del Pla d’impuls de la llengua anglesa als centres educatius catalans.

L’objectiu del certamen és la difusió de l’ús de l’anglès entre els escolars, atesa la creixent importància d’aquesta llengua en tots els àmbits de la societat actual.

received_345592372299412